NavMenu

Ko će raditi tokom božićnih i novogodišnjih praznika u Beogradu?

Izvor: eKapija Petak, 28.12.2012. 11:50
Komentari
Podeli


Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika svi trgovinski objekti, zanatske radnje, šoping centri, kao i pijace, u Beogradu radiće po izmenjenom radnom vremenom.

Tako će u ponedeljak, 31. decembra, prodavnice prehrambenih proizvoda i samoposluge raditi od 8 do 18 sati, radnje neprehrambenih proizvoda i trgovinski centri radiće od 9 do 18 sati, a pekare od 6 do 12 časova. Prvog dana 2013. godine, sve prodavnice će biti zatvorene, dok će 2. januara raditi dežurne prodavnice i samousluge od 8 do 12 sati, a prema tom radnom vremenu radiće za Badnji dan i Božić.

U "Mercator" hipermarketima i "Roda" megamarketima, supermarketima, Cash&Carry objektima, "Mercator Premium" supermarketu "Beograđanka", kao i Centrima tehnike, radno vreme će biti produženo do 23 časa u periodu od 28. do 30. decembra. U ponedeljak, 31. decembra, radno vreme svih maloprodajnih objekata tih trgovinskih lanaca je do 17 časova, dok je prvi dan nove godine neradan, a drugog će raditi prema redovnom radnom vremenu. Na Badnji dan svi objekti će raditi skraćeno do 19 časova. Na dan Božića svi "Roda" supermarketi i marketi rade skraćeno do 10 časova, dok će ostali "Mercator" i "Roda" maloprodajni objekti biti zatvoreni.

Benzinske stanice na izlazima iz grada biće otvorene neprekidno 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu od 6 do 20 sati.

Zelene pijace će 31. decembra raditi uobičajeno, od 06 do 19 časova, kao i drugog dana nove godine, dok će 1. i 7. januara biti zatvorene. Samo pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će raditi 1. i 7. januara, ali skraćeno od 6 do 13 časova, dok će 2. januara sve zelene pijace raditi uobičajeno.

Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni "Buvljak") i "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac" neće raditi 1. i 7. januara, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Tržni centar "Depo" neće raditi prva dva dana januara, kao ni za Božić, a pijaca cveća TC "Krnjača" neće raditi 1. i 7. januara, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

"Ušće" šoping centar će produžiti radno vreme do 24 časa u petak i subotu, 28. i 29. decembra. U ponedeljak, 31. decembra, "Ušće" će raditi do 18 časova, a prvi dan nove godine je neradan. Šoping centar će 2. januara raditi uobičajeno, od 10 do 22 časa. Na Badnji dan radno vreme "Ušća" će biti do 18 časova, dok će za Božić biti zatvoren.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.