Izvor: eKapija | Nedelja, 27.08.2006.| 15:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

Još samo desetak dana do početka sajma investicija u Kragujevcu - INVEST EXPO 06

(Foto: b)

Ostalo je još desetak dana do početka prvog sajma investicija u Kragujevcu INVEST EXPO `06 koji će se 06-07.09.2006 održati u Kragujevcu, u hotelu Šumarice.

Prezentacije gradskih i projekata kompanija iz regiona će prezentovati regionalne privredne komore Niša, Požarevca, Kragujevca, Beograda, Novog Sada i Kraljeva.

Najavljene su vrlo zanimljive prezentacije potencijala Stare planine, Slobodne zone Pirot, UNIDO-a, Nacionalne štedionice, mogućnosti ulaganja u opštini Paraćin...

Vulović transport će najaviti investiciju u proizvodnju MAZ kamiona u Kragujevcu, Zastava će najaviti novu auto proizvodnju, JKP Gradske tržnice Kragujevac će prezentovati projekat reonske pijace Aerodrom, a DGA Group će govoriti o edukaciji i e-learningu.

Sajam će svečano otvariti gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović koji će, između ostalog, pozdraviti ekonomski diplomatski kor u našoj zemlji. potom će se obratiti i Predrag Lučić, direktor RPK Kragujevac - Agencije za promociju investicija i podršku biznisu centralne Srbije

Na okruglom stolu o Nacionalnom investicionom planu će se govoriti o korišćenju NIP-a za privlačenje stranih direktnih investcija, gde su svoje učešće potvrdili predsavnici Vlade Republike Srbije, SIEPA, Privredna komora Srbije, predstavnici stranih investitora i predstavnici izlagača.

(Foto: b)

Na štandovima i u glavnom programu će sve vreme biti prezentovani investcicioni projekti.

Više detalja pogledajte na www.sumadijasajam.com, a program pogledajte OVDE.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.