NavMenu

U Beogradu otvoren prvi Centar za termoterapiju "Ruska tajna"

Izvor: eKapija Sreda, 26.12.2012. 15:14
Komentari
Podeli

U novobeogradskom Bloku 22 danas je otvoren prvi Centar za termoterapiju u Beogrardu i Srbiji "Ruska tajna", koji radi po metodama Petrogradskog univerziteta tehnologije hrane i niskih temperatura.

Nove savremene ekološke i efikasne metode termoterapije iz Rusije u Beograd su doneli mladi bračni par Anastasija i Mihail Demkin i primenjuju ih u novootvorenom Centru za termoterapiju "Ruska tajna" u novobeogradskom bloku 22 (kod Sava centra).

Ove, u Rusiji i evropskim zemljama (Francuska, Nemačka...) proverene i prihvaćene metode bazirane su na prirodnim materijalima i elementima.

To je, pre svega korišćenje specifičnosti lekovitih svojstava ruskih kedrovih šuma. Poznato je da određena vrsta sibirskog kedra oslobađa fitocide koji eliminišu štetne materije. U "Ruskoj tajni" u funkciji su: Bure od kedrovine -mini sauna pogodna i za kuće i stanove i Kedroplast – ploče od kedrovih šišarki i kedrove smole.

Adut Centra je Kriosauna – moderna terapija i usluga koja objednjuje doktora, trenera, psihotrapeuta, a u kojoj se primenjuju lekovita svojstva hladnoće do –130 stepeni C, svojstvo koje sve češće primenjuju i sportisti. Krioterapija koja se primenjuje u ovom Centru je rezultat istraživanja Petrogradskog univerziteta tehnologije hrane i niskih temperatura.

Potpuni efekat u ovom centru dopunjuje Kiseonički koktel koji svojim svojstom normalizuje rad celog organizma. Poznati su dobri efekti ovog koktela i kod odvikavanja od pušenje, mršavljenja, "lečenja" mamurluka - posle pijanstva, a posebno kod otklanjanja premorenosti i napetosti. Ovaj koktel postaje sve popularniji u celom svetu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.