Izvor: eKapija | Ponedeljak, 24.12.2012.| 16:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Suvenir "Domaćinski paket" kao autentičan poklon iz Srbije

(Foto: b)

U susret praznicima, Turistička organizacija Srbije i "Srpska Magaza" predložili su suvenir - "Domaćinski paket", sa tradicionalnim proizvodima srpskog sela upakovanim u dekorativnu i originalnu ambalažu.

"Domaćinski paket" sadrži sledeće proizvode: Domaće slatko od višnje 380 g, Kupinovo vino 0,2 l, Čips od jabuke 50 g, Suvi vrganj 30 g, Čaj Majčina dušica iz Deliblatske peščare 30g, Čokanj (suvenir keramika), Sapun od kozijeg mleka sa dodatkom nevena 70 g, Razglednice sa motivima tradicije i sela. Cena ovog suvenira je 1.400 dinara.

Turistička organizacija Srbije svakog kupca "Domaćinskog paketa" daruje servijetom iz palate suvenira Soulfood i suvenirom u obliku srca sa logotipom TOS-a.

Deo ponude TOS suvenirnice su suveniri nastali u saradnji sa udruženjima za očuvanje i negovanje starih i umetničkih zanata, naprimer mali ćilimi cenovno pristupačni. Suveniri u TOS-u su umetnički i najvećim delom rađeni od ekoloških materijala. Rad suvenirnice TOS-a ima za cilj i pomoć očuvanju tradicije i razvoju domaće proizvodnje i seoskog preduzetništva.

Suvenirnica TOS-a nalazi se u Čika Ljubinoj ulici broj 8, na prvom spratu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.