NavMenu

Neograničeno uživanje u crnom napitku - Prva domaća kafa bez kofeina "Grand Aroma Dekofe"

Izvor: eKapija Petak, 21.12.2012. 11:37
Komentari
Podeli

Nova "Grand Aroma Dekofe" kafa, prva domaća kafa bez kofeina na našem tržištu, donosi prijatan ukus pun arome, bez stimulativnog dejstva kofeina. Ova jedinstvena kafa predstavlja pažljivo odabranu selekciju zrna visokog kvaliteta, iz kojih je kofein izdvojen na potpuno prirodan način, saopštila je kompanija "Grand".

Nova "Grand Aroma Dekofe" namenjena je svima koji se odriču zadovoljsta crne kafe izbegavajući kofein, bilo po preporuci lekara ili iz bojazni da će poremetiti san.

Zadržavajući prepoznatljiv ukus i jačinu na koju su potrošači navikli, "Grand Aroma Dekofe" nastala je upravo iz želje da omogući uživanje u omiljenom ritualu ispijanja dobre kafe, u bilo koje doba dana i onoliko puta koliko želite.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

21.04.2024.  |  Vesti

Sporazum sa MMF-om biće produžen na još najmanje dve godine

21.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.