Izvor: eKapija | Četvrtak, 20.12.2012.| 15:16

Nominujte projekte za investiciju godine u Srbiji - Otvoren konkurs za nagradu "Aurea 2013"

Poslovni portal "eKapija" objavio je konkurs za izbor nagrade za investiciju godine "Aurea 2013". Za nagradu "Aurea" mogu se kandidovati sve kompanije koje su tokom prethodne kalendarske godine realizovale projekat koji ispunjava tri kriterijuma: inovativnost/originalnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

Urednički tim "eKapije" započeo je selekciju kandidata, a zainteresovane kompanije mogu se prijaviti i same popunjavanjem formulara na stranici aurea.rs.

Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor takmičenja biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati čitaoci "eKapije" i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem Interneta.

Nagrada "Aurea 2013", biće dodeljena po peti put za redom na svečanoj manifestaciji krajem marta, a osim glavne nagrade biće uručena i dva specijalna priznanja - za inovativnost i društvenu korisnost.

- Nagrada "Aurea" promoviše projekte za koje smatramo da su dobri za održivi razvoj Srbije. To ne moraju neophodno da budu grandiozni projekti ili strane investicije o kojima se često priča. Pobednike tražimo među malim, domaćim firmama koje se hrabro bore na tržištu, a ovom nagradom želimo da im pružimo medijsku podršku i zajednici skrenemo pažnju na prave vrednosti. Tokom izbora za nagradu "Aurea" vrednujemo koliko su nominacije bile originalne i inovativne, ali i kakav je njihov uticaj na svet oko sebe. Pri tom, pod pozitivnim uticajem prihvatamo društveni uticaj jednako kao i ekološki aspekt. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da su svi raniji pobednici "Auree", projekti na koje možemo biti ponosni i kakvih nam treba mnogo više kako bismo jednog dana postali bogatije i zdravije društvo – kaže direktor "eKapije" Zdravko Lončar.

Kao društveno odgovorna kompanija, "eKapija" nagradu "Aurea" organizuje bez ikakvog finansijskog interesa.

Konkurs za nagradu "Aurea 2013" otvoren je do 11. februara 2013. godine.

Za više informacija pogledajte www.aurea.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.