NavMenu

Advokatska kancelarija CMS otvorila kancelariju u Podgorici

Izvor: eKapija Ponedeljak, 17.12.2012. 14:56
Komentari
Podeli

Milica PopovićMilica Popović

Advokatska kancelarija CMS Reich-Rohrwig Hainz iz Beča, specijalizovana za oblasti privrednog i radnog prava, otvorila je kancelariju u Crnoj Gori, čime je potvrdila svoju vodeću poziciju na tržištu centralno-istočne Evrope, saopštila je ta kancelarija.

Advokat partner dr Radivoje Petrikić, koji pored funkcije koordinatora za centralno istočnu Evropu vodi i kancelariju u Beogradu, biće zadužen i za poslovanje novootvorene kancelarije u Podgorici. Tim od četiri stručnjaka, na čelu sa lokalnim partnerom Milicom Popović, pružaće pravne savete posebno iz oblasti korporativnog prava, kupoprodaje preduzeća, prava u pogledu nepokretnosti i bankarstva i projektnog finansiranja.

- Naša kancelarija u Beogradu i do sada je uspešno savetovala klijente u vezi sa svim aspektima njihovog poslovanja u Crnoj Gori. Osnivanjem nove kancelarije u Podgorici ispunili smo obećanje dato klijentima da na licu mesta obezbedimo stručne savetodavne i konsultantske usluge na najvišem međunarodnom nivou - rekao je Radivoje Petrikić.

Advokatska kancelarija CMS Reich-Rohrwig Hainz Rechtsanwälte GmbH osnovana je 1970. godine u Beču i jedna je od najuspešnijih advokatskih firmi u centralno-istočnoj Evropi. Kancelarija, koja je inače deo CMS grupacije, četvrte po veličini u svetu, posluje u Beču, Beogradu, Bratislavi, Briselu, Kijevu, Ljubljani, Podgorici, Sarajevu, Sofiji i Zagrebu, a ukupno 13 CMS kancelarija u centralno-istočnoj i jugoistočnoj Evropi zajedno obezbeđuju usluge više od 600 iskusnih pravnih stručnjaka, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.