Izvor: eKapija | Utorak, 11.12.2012.| 12:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Budi očaran, budi jedinstven, budi u Beogradu - Na Trgu Republike za Novu godinu "Električni orgazam"

I ove godine, Grad Beograd biće pokrovitelj koncerta u novogodišnjoj noći koji se tradicionalno održava na Trgu Republike, najavila je Tatjana Pašić, zamenica garadonačelnika, na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Starom dvoru.

- Novogodišnji koncert otvoriće "Masterblastersi i Rok hor" u 21 sat, posle kojih će nastupiti Jelena Mihailović, Marčelo i "Iskaz", dok će sve posetioce u Novu godinu uvesti sastav "Električni orgazam". Program se završava u dva posle ponoći - najavio je Vuk Despotović, direktor "Belef centra".

Srđan Gojković Gile, frontmen "Električnog orgazma", podsetio je da će ovo biti prva svirka tog benda na otvorenom u Beogradu posle 13 godina, i obećao dobar provod uz poznate hitove tog sastava.

Pomoćnik direktora "Sava centra", Vuk Žugić, najavo da će Beograđani prvi put biti u prilici da u toj sali dočekaju 2013. uz klasičnu muziku, operske arije i džez deonice. Koncert pod nazivom "Klasika molim – Nova godina otmeno" počeće u 21 sat i trajaće do dva sata posle ponoći.

-Ceo događaj je besplatan, dok se karte mogu podići na biletarnici "Sava centra" - naglasio je Žugić.

Na internacionalnom konkursu na koji je prijavljeno 405 predloga, izabran je i ovogodišnji slogan za doček Nove godine u Beogradu. U najuži izbor ušlo je 7 predloga za koje su glasali posetioci "Facebook" stranice Turističke organizacije Beograda. Nagrada je vikend za dvoje u Beogradu tokom novogodišnjih praznika, a podebnik je Marina Teterina iz Rusije, a njen slogan je "Budi očaran, budi jedinstven, budi u Beogradu".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.