NavMenu

"Funk" Zagreb isporučuje opremu za kuglanu za Sportski centar "Mladost" u Kragujevcu

Izvor: eKapija Petak, 30.11.2012. 15:28
Komentari
Podeli

Uprava Javnog preduzeća Sportski centar "Mladost" iz Kragujevca pokrenula je tokom jeseni 2012.godine nabavku opreme za kuglanu.

U novembru je izabran i isporučilac, a to je firma "Funk" d.o.o. Zagreb (www.funk.hr). Dobijeni su vrlo atraktivni uslovi, pa je cena za isporuku i ugradnju opreme, kao i za praktičnu obuku naručioca 67.800 evra. Isporičilac nije insistirao na avansu, već će plaćanje biti realizovano po modelu - 25% u roku od tri dana po isporuci, preostalih 75% u 23 jednake mesečne rate, bez kamate.

Oprema će u svemu biti prema međunarodnim sertifikatima iz ove oblasti - WNBA/NBC.

"Funk" d.o.o. je osnovan 26.3.2009., kao ekskluzivno predstavništvo i 100%-tno vlasništvo firme Funk International GmbH, najvećeg svjetskog proizvođača klasičnih kuglana na 9 čunjeva. Godišnji promet Funk Gruppe je oko 30 mil. Eura, a nedavno su isporučili sličnu opremu i za Sportski centar u Kruševcu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.