NavMenu

Eksporoprijacija parcela za potrebe izgradnje i proširenja Bojanske ulice na Vračaru

Izvor: eKapija Utorak, 27.11.2012. 10:35
Komentari
Podeli

Dom zdravlja VračarDom zdravlja Vračar

Po predlogu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Vlada Republike Srbije je polovinom novembra 2012.godine utvrdila javni interes za eksproprijaciju zemljišta i objekata na zemljištu koji po zakonu mogu biti predmet eksproprijacije, a u cilju izgradnje Bojanske ulice, saglasno Planu detaljne regulacije područja uz Južni bulevar, između ulica Maksima Gorkog, Šumatovačke, Đerdapske i Gospodara Vučića, kao i prve faze razrade Plana detaljne regulacije Devete mesne zajednice na Vračaru, usvojenim Odlukom Skupštine grada Beograda decembra 2003. godine.

Bojanska ulica se nalazi između ulica Sezanove i Mileševske, a u njoj se, između ostalog, nalazi i Dom zdravlja Vračar, Hostel "Le Jardin", kao i Poliklinika "Panacea".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.