Izvor: e Magazin | Nedelja, 20.08.2006.| 17:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

(E Magazin) Punjenje baterija – Koliko se, gde i kako odmara Gordana Panajotović, direktor agencije za zapošljavanje ITJobs

(Foto: b)

Naš sagovornik dolazi posredno, iz IT sveta. Agencija za zapošljavanje ITJobs specijalizovala se za obezbeđivanje kvalitetnog kadra IT kompanijama koje u sve većem broju dolaze u našu zemlju. Njen direktor Gordana Panajotović je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. U ITJobsu je od 2004. godine. U oblasti Menadžmenta ljudskih resursa završila je magistarske studije na FON-u i u svom radu se zalaže za pravilno vrednovanje intelektualnog kapitala u kompanijama.

Za izjavu koja sledi kontaktirali smo je u trenutku dok je i bukvalno pakovala kofere pred odlazak na odmor o kome kaže: „Kako je posao menadžera u jednoj internacionalnoj Agenciji za zapošljavanje, kao što je ITJobs, veoma zahtevan i odgovoran, udaljene egzotične destinacije su trenutno nešto o čemu ne razmišljam, s obzirom na to da je za jedno takvo putovanje potrebno bar četiri nedelje. Zato su u mom užem izboru za letnji odmor neka od grčkih ostrva. To su mesta koja imaju dušu, divnu prirodu, interesantnu kulturu i istoriju, jer je to ono što pamtimo i čega se dugo sećamo. Mislim da je u toku godine potrebno nekoliko puta otići na odmor, kako bismo sveži i odmorni mogli dati svoj maksimum u kompanijama u kojima radimo, a sve u skladu sa obimom poslova i zadacima koji nas očekuju na našim radnim mestima. U skladu sa tim, smatram da je optimalno korišćenje odmora bar dve nedelje u letnjem periodu i jedna nedelja u zimskom periodu”.

izvor www.emagazin.co.yuUnos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.