NavMenu

(E Magazin) Punjenje baterija – Koliko se, gde i kako odmara Milena Đurić, vlasnik i direktor preduzeća Agena

Izvor: e Magazin Nedelja, 20.08.2006. 17:32
Komentari
Podeli

Milena Djuričić, vlasnik i direktor preduzeća Agena d.o.o. koje posluje u oblasti informacionih tehnologija, diplomirala je Komunikologiju na Univerzitetu u Beogradu. Kratko vreme nakon fakulteta radila je kao šef Internet odeljenja u Blic Pressu. Od 1999. godine vodi Agenu.

Preferira aktivan odmor o kome kaže: „Ne volim čvarenje na plaži, mazanje uljima i izležavanje. Prošle godine sam naučila da skijam na vodi i od tada su mi letnji odmori mnogo zanimljiviji. Uvek glasam za aktivni odmor. Prvih par dana neophodno mi je da spavam i ćutim, a kada ponovo podignem drajvere volim da obilazim okolinu mesta u kome se nalazim. Posao kojim se bavim podrazumeva dnevno i do 10 sati sedenja. Zato, kada odem na odmor, ne želim ni da gledam stolicu”.

Rad u kompaniji koja je za vreme od kad postoji stekla impresivan portfolio veoma je zahtevan. Naša sagovornica svojim zaposlenim omogućava da se nekoliko puta godišnje dobro odmore, jer i njoj kao vlasniku kompanije to ide u prilog. „Mi u Ageni pravimo pauzu tri puta godišnje. Za Novu godinu i Božićne praznike spajamo devet dana odmora, zatim, nedelju dana za Uskrs i Prvi maj, a u avgustu zaposleni odlaze na po dve nedelje odmora. Informacione tehnologije podrazumevaju naporan intelektualni rad, tako da je odmor neophodan. Zombi koji sedi i ispunjava formu prisustva ne doprinosi ničemu”, ističe ona.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.