NavMenu

Novi đački saobraćajni poligon i oprema u školama "Tanasko Rajić" i "Dr Dragiša Mišović" u Čačku

Izvor: eKapija Subota, 24.11.2012. 14:06
Komentari
Podeli

(Foto: Pixabay / AndrzejRembowsk)

Gradska uprava Čačak, u sklopu akcija vezanih za povećanje bezbednosti dece u saobraćaju, pokrenula je radove i nabavku opreme za bezbednost i regulisanje saobraćaja za osnovne škole "Tanasko Rajić" www.tanaskorajic.edu.rs i "Dr Dragiša Mišović" (www.osdragisamisovic.edu.rs).

Izabrani su izvođači radova i isporučioci opreme, pa tako radove na izgradnji mini saobraćajnog poligona za obuku učenika u OŠ "Tanasko Rajić", u vrednosti od 1.456.030 dinara realizuje firma "Tatović" d.o.o. Čačak (www.tatovic.co.rs ), opremu za saobraćajni kabinet u OŠ "Tanasko Rajić" isporučuje firma "Oblak tehnologije" d.o.o. Beograd, a saobraćajne znake za poligon u OŠ "Dr Dragiša Mišović" isporučuje SZR "Mašinac" Čačak.

Firma "Tatović" tržištu Srbije nudi beton, betonsku putnu galanteriju, ivičnjake, rigole, kanalete, betonske cevi, bave se uređenjem dvorišta, završnim radovima u visokogradnji, ugradnjom behatona, asfaltiranjem, a u okviru firme radi i laboratorija koja se bavi proizvodnjom sredstava i aditiva za građevinsku, kao i tekstilnu, metalnu i industriju koža i krzna.

Mapa : Osnovna škola Dr Dragiša Mišović Čačak

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.