Izvor: eKapija | Petak, 23.11.2012.| 16:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nabavka podzemnih kontejnera za Gradsku opštinu Medijana i JKP Kruševac

Podzemni kontejneri

Uprava Gradske opštine Medijana pokrenula je nabavku podzemnih kontejnera, a ovaj posao su dodelili firmi "Korali " iz Kraljeva. Vrednost nabavke je 3.280.000 dinara neto. Pored toga, sa firmom VP "Južna Morava" Niš ( www.juznamorava.rs ) potpisan je ugovor o montaži podzemnih kontejnera.

Firma "Korali " počela je sa radom daleke 1993.godine, a danas je na domaćem tržištu postala vrlo poznata po proizvodnji metalnih proizvoda, stolarskih, betonskih, livenih elemenata i po zaštiti proizvoda - galvanizacijom i farbanjem. Osnovna delatnost je proizvodnja urbanog mobilijara (klupe, korpe, žardinjere, štitnici za stable, stubovi i ograde, sanitarni toaleti, kontejneri, reciklažni kontejneri, česme, oprema za dečija igrališta, autobuska stajališta, reklamni panoi, biciklarnici, putokazi, sprave za rekreaciju itd.)

U posednje vreme su realizovali brojne poslove za ustanove lokalnih samouprava, među kojima su i isporuke podzemnih kontejnera (3m2, vrednost ugovora 2.652.000 dinara, dsatum ugovora 5. novembar 2012. godine.), zaštitnici za sadnice, lopte za zaštitu prolaza, ograde za travnjake i žardinjere na stubu za JKP Kruševac, sanitarni toalet za Gradsku opštinu Medijana itd.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.