Izvor: eKapija | Utorak, 20.11.2012.| 11:41

SAS najbolja kompanija za rad

Sa dodele nagrada

Kompanija "Great Place to Work" objavila je listu najboljih svetskih multinacionalnih kompanija za rad na osnovu istraživanja u kojem je učestvovalo oko 350 korporacija. Prvo mesto na toj listi pripalo je kompaniji SAS.

Džim Gudnajt (Jim Goodnight), izvršni direktor SAS-a, je povodom ove nagrade izjavio da dobijeno priznanje još više daje na značaju njihovim naporima i zalaganju za kreativnost i inovacije širom sveta, bez obzira gde se nalaze.

- Odgovori zaposlenih bili su kritično merilo za dostizanje prvog mesta na ovoj listi. Veoma mnogo znači kada zaposleni vrednuju kompaniju onoliko koliko i ona vrednuje njih. To se takođe reflektuje i na to kako mi vrednujemo klijente - objasnio je Gudnajt.

Na listi najboljih 10 kompanija za rad našli su se: "SAS Institute", "Google", "NetApp", "Kimberly-Clark", "Microsoft", "Marriott", "Federal Express", "W.L. Gore & Associates", "Diageo" i "Autodesk".

Kompanija SAS je lider u oblasti poslovnih softvera i usluga i tržišno vodećih analitičkih aplikacija. Rešenja nalaze primenu u telekomunikacijama, bankarstvu, osiguranju, maloprodaji, proizvodnji, javnom sektrou i drugim industrijama.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.