NavMenu

"Auto kuća Kole" isporučuje četiri sanitetska vozila za beogradsku Hitnu pomoć

Izvor: eKapija Subota, 17.11.2012. 18:03
Komentari
Podeli

Fiat DucatoFiat Ducato

Uprava Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograda pokrenula je nabavku 4 sanitetska vozila sa specijalnom opremom.

Ovaj posao je dodeljen firmi "Auto kuća Kole" d.o.o. iz Zemuna, ugovor je potpisan 30. oktobra 2012. Godine, a vrednost ugovora je 14.082.240 dinara neto.

"Auto kuća Kole" posluje od 1990-tih godina, kao S.T.R. "Kole" za prodaju auto delova za Škodina, Wartburg-ova i Zastavina vozila. Godine 1995 S.T.R. "Kole" prerasta u preduzeće "Škoda – Kole" a 1998.godine osnivaju auto servis koji postaje okosnica razvoja poslovanja preduzeća "Škoda-Kole", kada potpisuju i prvi Ugovor sa generalnim importerom za škodina vozila "Autočacak" iz Čacka.

Četiri godine kasnije, 2002.godine u firmi se osnivaju još dve celine, i to prodaja automobila i rent a car služba, a firma dobija današnje ime.

Fiat DucatoFiat Ducato

Godine 2006-te, na lokaciji Cara Dušana 209 u Zemunu kupuju plac od 40a za gradnju novog prodajno servisnog centra, a 2011.godine firma menja brend i postaje ovlašćeni diler vozila marke FIAT, nastavljajuči da servisira i prodaje delove za Škodina i VW vozila. Raspolažu sa 1.500m2 poslovnog i servisnog prostora i zapošljavaju 50-tak radnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.