NavMenu

Krol Housekeeping Beograd - profesionalno čišćenje i tekuće održavanje higijene VIP objekata u Srbiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 14.08.2006. 18:00
Komentari
Podeli

Firma KROL HOUSEKEEPING d.o.o. bavi se profesionalnim čišćenjem i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata, banaka, hotela, sportskih centara, proizvodnih i višenamenskih prostora.

pranje fasadapranje fasada

KROL je osnovan 1990. godine i zapošljava preko 200 radnika različitih profila.

Firma je opremljena najsavremenijim mašinama, alatom i opremom za čišćenje poslednje generacije (NILFISK, TASKI, WAP, HAKO).

U procesu rada koriste isključivo ekološka sredstva za čišćenje priznatih svetskih brendova (UNILEVER, ECOLAB, PRAMOL).

Kompletan proces održavanja higijene objekata je zaokružen sopstvenom nabavkom, servisom, razvozom, nadzorom i specifičnom internom organizacijom koja svakom cenjenom naručiocu omogućava izbor radnog vremena, opisa posla kao i dinamike rada.

Spremačice firme KROL su organizovane i opremljene po aktuelnim evropskim standardima, a kvalitet izvršene usluge zadovoljava najstrože kriterijume higijene u svakom segmentu.

KROL je prva privatna firma u zemlji registrovana u ovoj delatnosti, sa dugogodišnjim iskustvom na održavanju ekskluzivnih, i bezbednosno specifičnih objekata.

Kao svoju osnovnu uslugu nude kompletno tekuće održavanje higijene, što podrazumeva brigu o enterijeru, opremi i nameštaju, eksterijeru, fasadi, te pratećim tehničkim ili namenskim površinama i objektima.

Ovakvim modelom saradnje, naručilac se potpuno oslobađa potrebe za nabavkom materijala za čišćenje, servisom opreme i mašina, evidencijom osoblja, bolovanjima, odsustvima, te drugim troškovima koji opterećuju vlasnika objekta.

U svakom trenutku naručilac ima uvid kako u dimaniku obavljanja posla, tako i u raspored i broj osoblja na objektu. Podrazumeva se da svo osoblje koje KROL upošljava mora prethodno da prođe bezbednosne provere, a svaka promena člana ekipe se odmah najavljuje.

pranje fasadapranje fasada
(čišćenje diplomatskih objekata)

KROL ne zapošljavaradnike putem javnih oglasa, već isključivo po adekvatnoj preporuci. U tom smislu KROL bezrezervno garantuje za svoje osoblje.

pranje fasadapranje fasada
(Čišćenje VIP prostora)

Takođe, KROL ni za jedan segment rada ne upošljava podizvođače ili druge firme po ugovoru.

Pored osnovne usluge, nude i sve vrste specijalnih mašinskih pranja i čišćenja mekih podova i mebliranog nameštaja, pranje, zaštitu i poliranje svih vrsta tvrdih podova, pranje staklenih i kamenih fasada, čišćenja tehničkih prostorija, garaža, prakinga te generalna čišćenja nakon adaptacije i pre useljenja.

pranje fasadapranje fasada
(rad na visini)

pranje fasadapranje fasada

KROL poseduje sledeću opremu i mašine:

- Mašine za pranje podova: TASKI, NILFISK, ADVANCE, KARCHER, HAKO

- Usisivači: NILFISK PANTHER (profesionalni - 49db - top klasa)

- Merdevine i skele: KRAUSE Gerustsystem (lako montažne pokretne aluminijumske skele i profesionalne merdevine)

- Opremu za visinske radove: PETZL, EDELWEISS, MAMMUTH

- Alat i opremu: READY SYSTEM Proffesional cleaning

- Mašine visokog pritiska: WAP

Pored ove opreme, KROL poseduje sopstveni vozni park, kao i magacine, servisnu radionicu i poslovni prostor - head office u ekskluzivnoj poslovnoj zoni.

Firma KROL je od dana osnivanja potpuno likvidna, bez ikakvih dugovanja prema dobavljačima, zaposlenima i komintentima.

Sa ponosom ističu da su nam poslove tekućeg održavanja higijene, pranja i sanacije fasada, čišćenja i zaštite podova, kao i drugih poslova čišćenja, poverili najekskluzivniji objekti u SCG :

DELTA HOLDING - poslovni centar NBG i svi poslovni prostori

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i sanacija fasada, pranje i zaštita podova i nameštaja, održavanje restorana, garaža, parkinga i generalna čišćenja).

DELTA AUTO - auto centar FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, HONDA

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje fasade i izloga, pranje i zaštita podova i nameštaja, održavanje zelenila, prakinga i radionica).

DELTA SPORT - upravna zgrada

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje fasade, pranje i zaštita podova i nameštaja, generalna čišćenja).

BANCA INTESA - upravna zgrada i sve ekspoziture u Beogradu,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje fasade i izloga, generalna čišćenja, održavanje parkinga, kuhinje, restorana i magacina).

TEMPO - objekat cash&carry V.V.

(kompletno tekuće održavanje objekta, parkinga i magacina, generalna čišćenja, mašinsko pranje i zaštita podova, pranje stakala i izloga, rafova, štendera i opreme).

MAXI DISKONTI - prodajni objekti u Beogradu,

(kompletno tekuće održavanje objekta, mašinska pranja fasada, čelične konstrukcije, nadstrešnica, alu-oplate, stakala, generalna čišćenja).

ROBNA KUĆA ZARA - upravna zgrada, maloprodajni objekti,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje fasade, pranje i zaštita podova i nameštaja, generalna čišćenja).

RAIFFEISEN BANKA - upravna zgrada i sve ekspoziture u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu (kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje fasada i izloga, generalna čišćenja, održavanje parkinga, magacina, kuhinja i restorana).

PROCREDIT BANKA - upravna zgrada i sve ekspoziture u Beogradu,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje fasade i izloga, generalna čišćenja, održavanje parkinga, kuhinje, restorana i magacina).

ERSTE BANKA - Head office i ekspoziture u Beogradu i Novom Sadu,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje fasada i izloga, generalna čišćenja, održavanje parkinga, magacina, kuhinja i restorana).

VOLKS BANKA - upravna zgrada i sve ekspoziture u Beogradu,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje stakala i izloga, održavanje parkinga).

NARODNA BANKA SRBIJE - nova upravna zgrada na Slaviji

(pranje - održavanje unutrašnje i spoljašnje strukturalne fasade, fasadnog kamena i čelične konstrukcije).

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE - svi objekti

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje zavesa, stakala, generalna čišćenja, održavanje garaža, parkinga i magacina).

YUGOIMPORT - SDPR - upravna zgrada,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje fasade, pranje zavesa, čišćenje kuhinja, restorana, garaža i magacina, generalna čišćenja).

VERANO MOTORS (BLUE BOX) - auto centar PEUGEOT

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje fasade i izloga, pranje i zaštita podova i nameštaja, održavanje zelenila, prakinga i radionica).

AMBASADA AMERIKE - objekat ambasade, rezidencija svi diplomatski objekti i vile

(održavanje higijene, generalna i periodična čišćenja, pranje stakala, pranje i zaštita podova, čišćenje kuhinja, garaža i magacina).

AMBASADA VELIKE BRITANIJE - rezidencija ambasadora, svi diplomatski objekti i vile

(održavanje higijene, generalna i periodična čišćenja, pranje stakala, pranje i zaštita podova i nameštaja, čišćenje kuhinja, garaža i magacina).

USAID - diplomatski objekti i vile

(održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje stakala, čišćenje kuhinja, garaža i ostava, generalna i periodična čišćenja).

INTERNACIONAL CG - GENEX APARTMANI - glavni objekat

(pranje - održavanje spoljašnje i unutrašnje strukturalne fasade i fasadnog kamena).

BRITISH AMERICAN TOBACCO - head office,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje fasade, generalna čišćenja).

MC DONALDS Srbija - upravna zgrada,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje stakala i izloga, generalna čišćenja).

AUSTRIA TABAK - upravna zgrada,

(kompletno tekuće održavanje higijene, pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje stakala, generalna čišćenja).

BEIERSDORF GES. GMBH NIVEA - head office,

(kompletno tekuće održavanje higijene, mašinsko pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje stakala, generalna čišćenja).

METALAC A.D. - upravni objekat G. Milanovac,

(kompletno generalno čišćenje objekta, mašinsko pranje i zaštita podova i nameštaja, pranje fasade, pranje i zaštita kamene fasade).

HEMOFARM KONCERN - upravna zgrada, prateći objekti

(pranje i zaštita fasade, silikoniranje, mašinsko pranje i zaštita podova, generalna čišćenja).

RODIĆ MB - novi poslovni centar Novi Sad, pivara, moteli pumpe i poslovni prostor, mega-marketi.

(kompletno opremanje svih objekata opremom i proizvodima za čišćenje READY SYSTEM, merdevinama i skelama KRAUSE).

JAFFA Fabrika biskvita Crvenka - upravna zgrada i svi proizvodni objekti,

(kompletno opremanje svih objekata opremom i proizvodima za čišćenje READY SYSTEM, merdevinama i skelama KRAUSE).

Firma KROL je član asocijacije ISSA The Experts on Cleaning and Maintenance.

Pored poslova profesionalnog čišćenja i održavanja objekata, KROL je i ekskluzivni zastupnik kompanije READY SYSTEM (Italija), koja je jedan od tri najveća evropska proizvođača profesionalne opreme i alata za čišćenje.

Svi proizvodi READY SYSTEM poseduju ateste kvaliteta (TUV, RSA, ECO), kao i poseban HACCP atest za upotrebu u prostorima gde se priprema ili služi hrana, OP salama, i drugim prostorima sa visokim rizikom od infekcije.

Takođe, KROL je ovlašćeni distributer kompanije KRAUSE GmbH (Nemačka), koja je vodeći proizvođač aluminijumskih profesionalnih merdevina, pokretnih i stabilnih skela i opreme.

Kontakt :

Danko Ristić, direktor

Koste Glavinića 3a, Beograd

Tel/Fax: +381 11 369 32 36, 369 32 37, 369 32 38
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.