NavMenu

"Inel" isporučio Johnson&Johnson potrošni materijali za laparoskopske operacije u Klinici "Narodni front"

Izvor: eKapija Utorak, 06.11.2012. 12:57
Komentari
Podeli

Uprava Ginekološko akušerske klinike "Narodni Front" u Beogradu pokrenula je nabavku potrošnog materijala za obavljanje laparoskopskih operacija (endomaterijal) za potrebe Operativnog odeljenja Klinike.

Posao je dobila firma "Inel" d.o.o. iz Novog Sada, a vrednost nabavke je 5.261.584 dinara, "Inel" je ovlašćeni distributer navedenog materijala ino-proizvođača Johnson&Johnson, koji odgovara postojećoj opremi Odseka za laparoskopsku hirurgiju Operativnog odeljenja klinike.

Preduzeće INEL d.o.o. iz Novoga Sada bavi se distribucijom i proizvodnjom medicinske opreme. Iz ponude izdvajaju Riester dijagnostičke instrumente, Seca medicinske vage i visinomere, Karl Storz uređaje za endoskopiju, Allgaier hirurške instrumente, Pari inhalatore, Maico audiometriju i timpanometriju, Kaps kolposkope i mikroskope, Electromedicarin opremu za fizikalnu terapiju i Spa centre, Tecno-Gaz aspiratore i boce za kiseonik, Gima reanimacione setove, kragne, zaštitne naočare, žanet špriceve i Italograph spirometre.

Neke od reference u 2012.godini su vezane za Upravu za izvršenje krivičnih sankcija Beograd , Institut za onkologiju Sremska Kamenica, Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Novi Sad , Bolnicu Stefan Visoki Smederevska Palanka, Dom zdravlja Dr Simo Milošević , Institut za ortopedsko hirurške bolesti Banjica, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije Dr Vukan Čupić Beograd , KBC Dr Dragiša Mišović, Zdravstveni centar Kladovo itd.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.