NavMenu

"Aqua mont" i "Elgra Vision" ugovorili ronilačke usluge na godišnjem nivou za Beogradski vodovod i kanalizaciju

Izvor: eKapija Ponedeljak, 05.11.2012. 20:27
Komentari
Podeli

Uprava JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" donela je odluku o angažovanju ronilaca na godišnjem nivou, a ovaj posao je dobila firma "Aqua Mont Service" d.o.o. sa podizvođačem, firmom "Elgra Vision" d.o.o. iz Beograda.

Ugovor je zaključen 25. oktobra 2012. godine, a vrednost izvršenih usluga utvrdiće se na osnovu stvarno izvršenih radova po jediničnim cenama iz ponude, tako da ukupna vrednost na godišnjem nivou ne sme preći procenjenu vrednost u iznosu do 3.500.000 dinara neto.

"Aqua mont" je na domaćem tržištu poznata kao izvođač radova snimanja stanja, sanacije i gradnje objekta i konstrukcija na vodi, pod vodom, u hazardnom ili nepristupaćnom prostoru.

Ronilačke usluge pružaju brojnim kompanijama u zemlji, među kojima su i Hidroelektrane Đerdap Kladovo, PD Termoelektrane i kopovi Kostolac, Termoelektrane Nikola Tesla TENT d.o.o. Obrenovac itd.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.