NavMenu

ACS-Kinoakustika iz Pančeva - najznačajnije reference u oblasti kinoakustične opreme i scenske rasvete u 2012.godini

Izvor: eKapija Subota, 03.11.2012. 12:28
Komentari
Podeli

1.

Kupina film NišKupina film Niš
(Bioskop SINDCEL NIkšić)

ACS-Kinoakustika i Cinema Service iz Panceva izvrsili su isporuku i montazu kompletne kinoakusticke i kinotehnicke opreme. Instaliran je novi kinoprojektor sa ploterom,video sistem za e-cinema i novi dolby surround sistem za reprodukciju analognog i digitalnog tona. Instaliran je i novi razglasni sistem za potrebe pozoristnih predstava u Kulturnoj ustanovi Sindcel iz Niksica.

2.

Kupina film NišKupina film Niš
(Kulturni Centar Novi Sad)

Za potrebe Kulturnog Centra iz NOVOG SADA , ACS-Kinoakustika iz Panceva izvrsila je tonska umerenja i podesavanja za DOLBY SR i DOLBY Digital reprodukciju tona sa filma.

3.

Za potrebe Multimedijalnog Centra iz Tutina krajem marta 2012 godine, ACS-Kinoakustika iz Panceva izvrsila je postavku kompletnog USL -Dolby Surround sistema i bioskopskog ozvucenja Electro Voice.

Ugradjen je i snazni digitalni video projektor NEC za*e-cinema* projekcije. Montirano je inovo projekciono platno kao i nova kinotehnicka oprema,(Dolby stereo citaci, Red Light 2, Ushio Xenon itd) za filmske projekcije.

4.

Cinema Service i ACS-Kinoakustika iz Panceva izvrsili su postavku novih bioskopskih fotelja u Kulturnom Centru iz Leskovca. Cinema Service isporucio je vrhunske EZCARAY (Spanija) bioskopske fotelje.

Pre nekoliko godina izvrsena je montaza Dolby Surround sistema .

Leskovacki Kulturni Centar je mesto gde mozete sa uzivanjem pogledati kvalitetne filmske projekcije.

5.

Kupina film NišKupina film Niš

ACS-Kinoakustika iz Panceva izvrsila je isporuku i postavku audio sistema u NOVOM multiplex bioskopu u Nisu "KUPINA FILM". Izvresena je istalacija USL Ultra Stereo procesora i kinoakustickih uredjaja Red Light i Dolby za visekanalnu reprodukciju tona sa filma.Pored audio sistema doo Cinema Service iz Panceva po prvi put u nasoj zemlji izvrsila je isporuku i montazu. Novih 5000m skih plotera na kinoprojektorima ISKRA NP21.Ova inovacija je vrlo interesantna nasim bioskopima/prikazivacima jer je pre svega jednostavna i ekonomicnija .

6.

Od 21 januara Kulturni Centar iz Pozege opremljen je savremenijom audio-video opremom za reprodukciju filma sa filmskih projektora 35mm ali i digitalnih video sadrzaja. ACS-Kinoakutsika iz Panceva izvrsila je isporuku i instalaciju USL (Ultra Stereo) / ElectroVoice bioskopskog audio sistema za reprodukciju USL Dolby Surround tona 5.1. Instaliran je novi profesionalni video projektor za reprodukciju digitalne slike i tona iz postojece kinokabine. Klasicni kinoprojektori su opremljeni novim RED LIGHT sistemom kao i Dolby tonskim citacima a izvrsena je i zamena Xenon uredjaja i tonske optike.Izvsrena je i instalacija nove scenske DTS rasvete.Pored ACS-Kinoakustike iz Panceva servisne usluge je i pruzila firma doo Cinema Service.

izvor : http://www.acsaudio.rs/

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.