Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.11.2012.| 18:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sajam nameštaja od 12. do 18. novembra u Beogradu

(Foto: Teodora Brnjoš)

Više od 500 domaćih i inostranih izlagača predstaviće se na jubilarnom, 50. međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od 12. do 18. novembra, pod sloganom "Šta Vam nedostaje".

Izlagači su najavili veliki izbor najnovijih serija domaćeg i uvoznog garniturnog i komadnog nameštaja, kao i dekorativnih elemenata, uz popust od 15 do 40% za većinu proizvoda.

Posetioci će imati priliku, da u razgovoru sa arhitektama i dizajnerima, dobiju savete za uređenje enterijera, kao i ideju o najboljem rešenju za preuređenje, adaptaciju i oplemenjivanje sopstvenog prostora-doma.

Tradicionalno uz Salon nameštaja, priređuje se i velika Izložba dizajna, u saradnji sa umetničkim udruženjem ULUPUDS, koje slavi 60 godina postojanja. U Hali dva biće predstavljeni umetnički radovi članova ULUPUDS-a - arhitekata, dizajnera, slikara, vajara, dizajnera tekstila, fotografa, kostimografa, keramičara i teoretičara.

Radove će predstaviti i studenti Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umatnosti, Akademija lepih umetnosti, Šumarskog fakulteta, Megatrenda, Edukonsa, ali i srodnih umetničkih asocijacija iz Slovenije, BiH i Hrvatske. Osnovni cilj je da se povežu mladi talenati, projektanati i dizajneri sa proizvođačima i privrednicima.

Za posetioce je predviđena i nagradna igra, najavio je sajam.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.