Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.11.2012.| 14:09

Otvoren "Lux events centar" - Beograd dobio novo mesto za organizaciju korporativnih, kulturnih i modnih promocija

U društvu velikog broja zvanica iz privrednog i javnog života, otvoren je objekat specijalizovan za organizaciju korporativnih događaja, koncerata, modnih revija i promocija.

Na 800 kvadratnih metara i sa 300 parking mesta, "Lux events centar" se može lako transformisati u potpuno jedinstven proctor za svaki pojedinačni događaj. Zato i nosi slogan – Mesto za najvažnije događaje! Kreiranju ukupnog utiska doprineo je i detalj: kada smo odlazili, od kiše nas je štitilo ljubazno osoblje koje je svakoga otpratilo do kola sa kišobranom. Za svetski nivo, dakle, važni su i maniri.

Prisustvo direktora stranih i domaćih kompanija, kao i velikog broja medija, političara i javnih ličnosti u prostoru koji je opremljen najboljom rasvetom, ventilacionim sistemom, dizajniran po svetskim standardima – ilustrovalo je kako izgledaju posebni događaji. Za demonstraciju vrhumske rasvete i podjednako dobre atmosphere bila je zadužena Tijana Dapčević, koja je svojim glasom i repertoarom ispratila nivo vizuelnog I naterala prisutne da se pokrenu u ritmu muzike.

Ovaj najsavremeniji, jedinstveni centar za ivente, svečano je otvorio Stojan Nikolić, predsednik opštine Palilula koji je u svom govoru rekao da Palilula može biti ponosna na ovakav objekat na svojoj opštini i pohvalio viziju investitora, koji spadaju u red ljudi koji znaju da će Palilula za sledećih par godina postati opština za pons, te dodao:

- Stojimo na možda najperspektivnijem delu Beograda koji će u narednim godinama, izmeniti svoju krvnu sliku i potpuno drugačije izgledati nego danas, to je naša leva obala, i to sve zahvaljujući mostu Borča-Zemun. Veoma mi je drago da su domaćini prepoznali i imaju viziju ovog kraja i otvaraju jedan ovakav sadržaj.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.