Izvor: eKapija | Ponedeljak, 29.10.2012.| 09:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kako rešiti izazove u veleprodaji - "Extreme" na "Sinergiji 2012"

(Foto: b)

Na ovogodišnjoj "Sinergiji", održanoj 23. i 24. oktobra u "Sava centru", kompanija "Extreme" predstavila je nove funkcionalnosti koje će doneti "SharePoint 2013", kao i način na koje "Microsoft Dynamics CRM" može rešiti izazove u veleprodaji.

Ma "Microsoft" štandu, "Extreme" je promovisao i "Office 365" kroz demonstraciju i pomoć pri preuzimanju probnih verzija. Na predavanju "SharePoint 2013 Preview – Šta je novo?" koje je održao Aleksandar Dimić, predstavljeno je kako će novi "SharePoint" izgledati i koje su to oblasti koje će pretrpeti najviše promena. Ono što je sigurno - biće mnogo jednostavniji za korišćenje "običnim" korisnicima – izmene u dizajnu, promena navigacije i još mnogo detalja, rad će učiniti mnogo udobnijim.

Na predavanju "Veleprodaja: Kako da pobedite svakodnevne izazove uz pomoć Microsoft Dynamics CRM-a", Dušan Đokić i Petar Stamenović (program menadžer i konsultant za "Microsoft Dynamics CRM" u firmi "Extreme") su uz pomoć Vladimira Hadžića iz firme "Royal Vet", pokazali na koji način "Microsoft Dynamics CRM" pomaže da se reše poslovni izazovi karakteristični za veleprodaju.

Obe "Extreme" prezentacije održane na "Sinergiji 2012" možete pogledati na strani www.extreme.rs/sinergija-2012, a za dodatne informacije se možete obratiti na softver@extreme.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.