NavMenu

Agencija "Prevođenje" Zrenjanin - prevođenje sa slovenačkog jezika na srpski i obrnuto, sudski tumači za slovenački jezik

Izvor: eKapija Sreda, 17.10.2012. 10:04
Komentari
Podeli

Prevodilačka agencija iz Zrenjanina, koju vode Zoran i Vera Popović, specijalizovana je za prevođenje sa slovenačkog jezika na srpski jezik i obrnuto, u opciji sa ili bez overe sudskog tumača.

Rade prevod sa overom koji podrazumeva prevode koji imaju pravnu valjanost i istovetni su sa originalom, što garantuje overa ovlašćenog sudskog tumača za određeni jezik, kao i prevod bez overe koji uključuju prevode materijala i dokumentacije za koje nije potrebna garancija pravne valjanosti i overa sudskog tumača, kao što su prospekti, brošure, uputstva za upotrebu, katalozi i sl.

Prevode lična dokumenta ( izvod iz matične knjige rođenih i venčanih, uverenja o mestu boravka, o nekažnjavanju, potvrde boravka, potvrde o prihodima, diplome, prepis ocena i nastavni plan predmeta, izjave, punomoćja, potvrde o stanju računa u banci, kao i sva ostala lična dokumenta

Pored toga, prevode pravna dokumenta, kao što su razne zvanične potvrde, ugovori, tužbe, rešenja, odluke, zapisnike, pravilnike i ostalu dokumentaciju, a tržištu nude i prevođenje dokumenata privrednih društava ( izvod iz sudskog registra društva, finansijski izveštaji, bilansi, revizorski izveštaji, kuporpodajni ugovori, tenderi, pisane deklaracije, fakture, certifikati, statute, prikaz proizvoda )

Posebno naglašavaju "široku lepezu" oblasti prevođenja, koja uključuje : medicine, pravo, ekonomiju, tehniku, umetnost, društvene nauke, bankarstvo i finansije, marketing, prevod tehničke dokumentacije, prevod kataloga i priručnika za upotrebu-manuala, prevod web (internet) stranica i prevod turističkog materijala.

Izvor : www.prevodjenje.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.