Izvor: eKapija | Ponedeljak, 15.10.2012.| 13:22

Agencija "Blumen group" postala članica "Worldcom PR Group"

"Blumen group" primljena je u članstvo međunarodne grupacije nezavisnih agencija za odnose sa javnošću "Worldcom PR Group" i tako postala jedina PR agencija u Srbiji koja je članica ove međunarodne organizacije, saopštila je ova agencija.

U periodu od 27. do 29. septembra 2012. god. u Moskvi je održan regionalni sastanak "Worldcom 2012 EMEA" u okviru koga je obavljen prijem novih članova u "Worldcom PR Group", a na osnovu analize poslovanja i dosadašnjih poslovnih rezultata u oblasti odnosa sa javnošću agencija "Blumen group" je od strane međunarodne grupacije nezavisnih agencija za odnose sa javnošću dobila poziv da se pridruži uspešnim PR agencijama iz celog sveta koje su članice ove asocijacije.

- Prijemu u članstvo "Worldcom PR Group" prethodila je poseta Thea Snijdersa agenciji "Blumen group". Snijders je član Upravnog odbora međunarodne grupacije Worldcom Public Relations i vodeći konsultant u agenciji Wisse Kommunikatie Gastdolent PR iz Holandije. Povod posete bio je predstavljanje agencije "Blumen group" i upoznavanje sa zaposlenima i radom agencije što predstavlja redovnu proceduru pre prijema u članstvo "Worldcom PR Group" - navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.