Izvor: eKapija | Petak, 12.10.2012.| 15:36
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Idea" predstavlja program za roditelje i najmlađe na Dečjem sajmu

Kompanija "Idea" je pripremila bogat program i raznovrsne aktivnosti s kojima će se predstaviti na ovogodišnjem Dečjem sajmu, koji će se održati od 12. do 14. oktobra, na Beogradskom sajmu, u hali 3.

Ovogodišnji posetioci sajma imaće priliku da se uvere u kvalitet i širok asortiman programa privatne robne marke "K plus BeBe".

U skladu sa svojim motom "IDEA s Vama kroz život", kao podršku svim roditeljima, kompanija će organizovati "Trku tata u brzom prepovijanju beba", u subotu od 17 do 17.30h, odnosno u nedelju od 13-13.30h gde najbržeg tatu očekuju pokloni.

Miran san bebe i zadovoljstvo roditelja zavisi isključivo od kvaliteta pelena, jer osetljiva dečija koža zahteva sigurnost i kvalitet, a istrajavanje u higijeni kože čini imperativ zdravlja deteta. Pelene "K plus BeBe" su superiorne zahvaljujući tehnologiji proizvodnje i ističu se po velikoj moći upijanja, zaštiti od curenja, elastičnim trakama, anatomski su oblikovane i ne sadrže izbeljivač na bazi hlora. U "Kutku za bebe" roditelji će moći da se uvere u kvalitet dermatološki ispitanih pelena, kao i ostalih proizvoda iz asortimama "K plus BeBe!. Najmlađi posetioci će moći da razvijaju svoj "takmičarski duh" i dobiju poklone u organizovanoj "Trci beba", u nedelju od 15-16h.

Takođe, za najmlađe biće organizovana i predstava "Tata u pelenama", u subotu od 13-14h, a između predstave i "Trke tata" moćiće da ukrase svoje lice maštovitom slikom, na štandu kompanije "Idea".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.