NavMenu

Rekonstrukcija crkve Svetog Nikole u Tomaševcu, kod Zrenjanina

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.10.2012. 11:25
Komentari
Podeli

Crkva u Tomaševcu, neobnovljeni deoCrkva u Tomaševcu, neobnovljeni deo

Zavod za zaštitu spomenika kulture iz Zrenjanina je u prvoj polovini 2012.godine nastavio radove na restauraciji crkve Svetog Nikole u Tomaševcu. Ovaj posao je dodeljen firmama "Niković company" d.o.o. i "Ornament investinženjering" d.o.o. iz Beograda.

Na crkvi svetog Nikole u Tomaševcu tokom 2011. godine su izvedeni radovi na obnovi zapadne fasade i tornja zvonika. Zavod za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin izradio je konzervatorsko – restauratorski projekat obnove hrama, koji predviđa restauraciju kompletne crkve, a u 2012. godini se nastavlja rad na preostalim fasadama, krovnoj konstrukciji i krovnom pokrivaču, kao i na obnovi kape zvonika crkve.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.05.2024.  |  Finansije

Kako bi trgovinski sukob EU i Kine uticao na Srbiju i šta bismo mogli da izgubimo?

U narednih mesec dana očekuje se da Evropska komisija objavi nalaze istrage o kineskim subvencijama za električna vozila (EV) koju je pokrenula u septembru prošle godine, a rezultat bi mogle da budu i kompenzacione carine na električna vozila iz Kine. U eventualnom trgovinskom ratu EU i Kine, Srbija bi mogla da izvuče deblji kraj, kaže za eKapiju koordinator Mreže za poslovnu podršku Dragoljub Rajić. Naime, predsednica Evropske komisije

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.