NavMenu

Kuvar za sva vremena

Izvor: eKapija Sreda, 03.10.2012. 14:31
Komentari
Podeli

Sa puno ljubavi i pažnje, Grand kafa je svojim vernim potrošačima pripremila novo iznenađenje –"Kuvar za sva vremena", specijalnu zbirku neprolaznih, i tradicionalnih i modernih, kulinarskih recepata.

Kupovinom 500g Grand kafe Gold, u okviru poklon seta, potrošači dobijaju na poklon ovaj kuvar koji predstavlja jedinstven i praktičan spisak kvalitetnih i ukusnih jela za svakodnevnu pripremu.

"Kuvar za sva vremena" je kolekcija marljivo prikupljanih recepata zapisanih u beležnicama naših baka, mama, tetaka ili ujni i proverenih njihovim čudesnim iskustvom.

Na promociji Grand kafa "Kuvara za sva vremena", u neformalnoj atmosferi i prijatnom ambijentu knjižare "Delfi", novinarebeogradskih redakcijaugostila je naša proslavljena glumica, Gorica Popović. I sama poznata kao vrsna kuvarica, prisutnima jekroz pregršt anegdota i kulinarskih zgoda iz sopstvenog života predstavilaovaj koristan i inspirativan vodič kroz svakodnevnu kuhinju.

Nakon zanimljivog druženja, gostima su bile poslužene razne đakonije pripremljene po receptima iz "Kuvara za sva vremena", da bi naposletku bogati zalogaji bili krunisani šoljicom vrhunske Grand kafe Gold.

Grand kafa, koja je u saradnji sa izdavačkom kućom "Laguna" objavila "Kuvar za sva vremena", želela je da mirisima i ukusima ispuni naše domovei na taj način oživi ili još više učvrsti vremena zajedništva i bliskosti, one trenutke kada smo bili ili jesmo najspokojniji i najsrećniji.

Grand kafa poklon-set može se pronaći u svim bolje opremljenim prodavnicama širom Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.