NavMenu

Nebojša Ćeran dolazi na čelo GSP "Beograd"?

Izvor: Politika Sreda, 26.09.2012. 15:53
Komentari
Podeli

Nebojša ĆeranNebojša Ćeran

Nebojša Ćeran, generalni direktor Rudarskog basena "Kolubara", biće predložen za čelnu funkciju u Gradskom saobraćajnom preduzeću "Beograd". O tom predlogu će se sutra izjasniti odbornici skupštine grada.

Ko će doći na mesto direktora GSP spekuliše se od jula kada je Mileta Radojević najavio da se povlači. Prvo se u javnosti kao njegov naslednik spomijao Velibor Sovrović, direktor Saobraćajnog preduzeća "Lasta". Po skupštinskim kuloarima i medijima se moglo pročitati da je čelno mesto GSP-a ponuđeno Branku Radujku, bivšem direktoru "Telekoma". Gotovo paralelno, u igru za prvu fotelju GSP-a ubačen je i Živorad Anđelković, pomoćnik gradonačelnika i glavni operativac u gradskoj upravi.

Početkom septembra kao najozbiljniji kandidat spominjan je Milan Sofronić, tehnički direktor GSP-a. Međutim, u gradskoj upravi su procenili da Sofronić nema čvrstinu da izvrši nužno restruktuiranje firme, zbog čega je mesto prvog čoveka GSP-a ponuđeno Nebojši Ćeranu. Njegovim desetogodišnjim radom zadovoljan je i vi čelni čovek EPS-a, Aleksandar Obradović, koji je Ćeranu ponudio da u naredne 4 godine ostane na čelu "Kolubare".

Dok Nebojša Ćeran još nije prelomio i prihvatio kandidaturu, u javnosti se spominjalo da će novi direktor GSP-a postati Milan Janković iz Sekretarijata za saobraćaj. Ova opcija bila je u igri prošle sedmice.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.