NavMenu

Imovima RTB "Bor" procenjena na 300 mil USD

Izvor: Danas Utorak, 01.08.2006. 12:56
Komentari
Podeli

Revizorska kuća "Deloitte & Touche" procenila je imovinu RTB "Bor" na 300 mil USD, izjavio je v.d. generalnog direktora borske kompanije Miodrag Conić.

On je rekao da će se od prodaje imovine borskog kombinata bakra namiriti strani poverioci, a da je država odustala od svojih potraživanja prema RTB.

Direktor RTB je ponovio da će tender za prodaju rudnika u Boru i Majdanpeku i Topionice i rafinacije bakra tog preduzeća biti raspisan u avgustu 2006, a da će ostala zavisna preduzeća iz sastava RTB biti prodata na aukciji.

On je podsetio da se za kupovinu RTB interesuju mnoge moćne svetske kompanije, ali nije želeo da precizira koje su to firme.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.