NavMenu

"ThyssenKrupp Elevatori" servisiraju pokretne stepenice na VMA u 2012 i 2013.godini

Izvor: eKapija Petak, 14.09.2012. 11:43
Komentari
Podeli

Vojnomedicinska akademija u Beogradu je nedavno izabarala partnera koji će tokom 2012 i 2013.godine raditi redovno mesečno servisiranja i popravku 8 krakova pokretnih stepenica kao i godišnji servis pokretnih stepenica na objektu VMA u toku 2012/2013. godine. Posao će raditi, na osnovu pozitivnog iskustva iz prethodnih godina, firma "ThyssenKrupp Elevatori d.o.o." sa Novog Beograda, a vrednost novog ugovora je 950.640 dinara.

ThyssenKrupp Elevator, kompanija sa dugim internacionalnim iskustvom, je sastavni deo međunarodne korporacije ThyssenKrupp AG. Zapošljavaju u svetu preko 42.000 ljudi i ostvaruju promet od 5,3 milijarde evra (u fiskalnoj godini 2008/2009). U svetu su osnovali lanac od 800 prodajnih i uslužnih filijala u 67 zemalja širom sveta.

Na tržištu Srbije su prisutni od 2005. godine i u Srbiji njihova ponuda uključuje instalaciju putničkih i teretnih liftova, pokretne stepenice, trake i platforme za invalide pogodne za svaki deo tržišta, profesionalno servisiranje uređaja proizvođača ThyssenKrupp Elevator i drugih proizvođača, kao i modernizaciju putničkih i teretnih liftova, pokretnih stepenica, traka i platformi za invalide.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.