NavMenu

"DB Schenker Logistics" otvara novu kancelariju u Sočiju

Izvor: eKapija Sreda, 12.09.2012. 11:42
Komentari
Podeli

"ZAO Schenker", nacionalna organizacija "DB Schenker-a" u Rusiji, otvorila je novu kancelariju u Sočiju usled inteziviranih poslovnih aktivnosti u ovom delu zemlje iniciranih predstojećim Olimpijskim igrama 2014-te, saopštila je ova kompanija.

- Nova kancelarija će nam omogućiti da podržimo posao naših globalnih i lokalnih klijenata koji imaju projekte vezane za Olimpijske igre 2014 - istakao je Anatolij Gvozdev, Direktor ZAO Schenker.

- Filijala u Sočiju je fokusirana na klijente sa zahtevima iz domena logistike sportskih događaja koju servisira specijalizovana mreža filijala pod nazivom "DB SCHENKERsportsevents".

Kako je navedeno u saopštenju, "DB SCHENKERsportsevents" tim u okviru "Schenker Srbija" stoji na raspolaganju klijentima iz Srbije kao i na prethodnim projektima - LOI London 2012, Bejing 2008, Athens 2004, FIFA WOLRD CUP 2010 itd.

ZAO Schenker je osnovan 1992. Danas organizacija u Rusiji pokriva 22 grada, a preko 800 zaposlenih pruža logističke usluge širokog spektra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.06.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Na zemunskoj "Lakat krivini" gradiće se kompleks od 150.000 m2 - U 8 lamela u planu 1.291 stan, 93 lokala, 1.596 parking mesta...

Užička kompanija Noldan planira da na "Lakat ktivini" u Zemunu izgradi stambeno-poslovni kompleks sa osam lamela, vidi se iz idejnog rešenja koje je sastavni zahteva za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu, a koji je kao nosilac projekta, Long Building Company podnela Ministarstvu zaštite životne sredine. Na 150.000 m2 predviđena je izgradnja 1.291 stanova, 93 lokala, i dva depadansa dečjih ustanova. Predviđeno je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.