NavMenu

"Carska bašta" u trgovinama "Gomex"

Izvor: eKapija Sreda, 29.08.2012. 15:18
Komentari
Podeli

"Gomex Total" u Zrenjaninu organizovao je u subotu (24. avgusta 2012. godine) degustaciju svežih proizvoda iz zadruge "Carska bašta", prilikom koje su potrošači mogli da ih probaju i kupe.

Sa kupcima je bio i jedan od proizvođača, Tibi Molnar, koji je potrošačima objašnjavao kako da biraju robu, davao savete oko zimnice, delio preporuke o načinu pripreme i namenama određenih vrsta povrća...

- Odvajkada na ovim prostorima, pijaca je bila sinonim za mesto na kome su potrošači mogli da pronađu i od direktnih proizvođača kupe domaće, sveže ubrano povrće i voće. Uvažavajući ovu činjenicu, kao i želju naše kompanije da izađemo u susret cenjenim potrošačima, obezbedili smo im ponudu baš takvih proizvoda - kažu u kompaniji "Gomex".

Naime, udruženi poljoprivredni proizvođači iz okoline Zrenjanina, koji čine zadrugu "Carska bašta" iz Mužlje, svakodnevno dopremaju svoje proizvode do "Gomex" distributivnog centra, odakle se proizvodi dalje distribuiraju do rafova objekata.

- Na ovaj način, rok koji protekne od branja do konzumiranja najčešće je kraći od 24h. Svi ovi proizvodi su jasno označeni na našim policima sa obeleživačima, i cenjeni potrošači, ukoliko kupe ovakav proizvod, neka budu sigurni da su kupili domaće i sveže voće i povrće vrhunskog kvaliteta - navode u "Gomex"-u.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.