NavMenu

Uskoro tender za izgradnju mosta kod Beške, u "igri" 13 kompanija, vrednost radova 52 mil EUR

Izvor: Novosti Sreda, 06.04.2005. 11:38
Komentari
Podeli

Republička direkcija za puteve pripremila je tender za obnovu postojećeg, projektovanje i izgradnju novog mosta na Dunavu kod Beške. Čeka se, međutim, samo saglasnost Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), kako bi se tender i objavio. Pravo učešća na ovoj licitaciji za izbor izvođača radova ima 13 kompanija koje su prošle pretkvalifikaciju, a među njima je i Nacionalni konzorcijum predvođen "Mostogradnjom".

Vrednost ovog projekta je 52 mil EUR. Novac je obezbeđen iz kredita EBRD. U Direkciji očekuju da će u toku ove nedelje, banka dati saglasnost i tender će odmah biti raspisan.


 

Tagovi:
Be­ška
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.