NavMenu

Nagrada za inovativnost i kreativnost - "iSerbia" organizuje konkurs "iMarketing" i "iBiznis"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.08.2012. 12:11
Komentari
Podeli

NVO i portal "iSerbia" rešila je da podstakne sve one koji imaju originalne ideje za online promociju da se prijave na takmičenje "iMarketing" koje će nekom doneti 75.000 dinara. To je novac kojim će biti nagrađeni za tromesečnu realizaciju ideje.

Pet najboljih ideja biće nagrađene godišnjom internet pretplatom koju dodeljuje kompanija SBB.

"iBiznis" i 75.000 din!

NVO i portal "iSerbia" rešila je da podstakne i sve one koji imaju internet biznis ideje da se prijave na takmičenje "iBiznis" koje im može doneti 75.000 dinara i laptop računar. To je novac kojim se nagrađuje inovativnost i kreativnost.

Takmičenja "iMarketing i 75.000 din! - Case study competition" i "iBiznis i 75.000 din" su integralni deo konferencije "Srbija na vezi 2012" koje će biti održane u svečanoj sali Rektorata u Beogradu, 14. oktobra 2012, a koje su posvećena online biznisu, online edukaciji i online marketingu, a sve u organizaciji NVO i portala "iSerbia" kao i Kluba privrednih novinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.05.2023.  |  Građevina

Beograd odustaje od izgradnje tunela kod Autokomande - Da li se "dižu ruke" od unutrašnjeg magistralnog poluprstena?

Posle više od godinu i po dana čekanja najavljeno je da će se definitivno odustati od izgradnje tunela kod Autokomande koji je trebalo da bude deo unutrašnjeg magistralnog prstena Beograda. Neposredan povod je primedba Vojske Srbije koja ima objekte pod zemljom u delu kojim je predviđena trasa tunela. Pre Vojske Srbije, nezadovoljni su u jesen 2021. godine bili i građani obližnjeg naselja Stadion koje se nalazi između stadiona Crvene

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.