NavMenu

Nagrada za inovativnost i kreativnost - "iSerbia" organizuje konkurs "iMarketing" i "iBiznis"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.08.2012. 12:11
Komentari
Podeli

NVO i portal "iSerbia" rešila je da podstakne sve one koji imaju originalne ideje za online promociju da se prijave na takmičenje "iMarketing" koje će nekom doneti 75.000 dinara. To je novac kojim će biti nagrađeni za tromesečnu realizaciju ideje.

Pet najboljih ideja biće nagrađene godišnjom internet pretplatom koju dodeljuje kompanija SBB.

"iBiznis" i 75.000 din!

NVO i portal "iSerbia" rešila je da podstakne i sve one koji imaju internet biznis ideje da se prijave na takmičenje "iBiznis" koje im može doneti 75.000 dinara i laptop računar. To je novac kojim se nagrađuje inovativnost i kreativnost.

Takmičenja "iMarketing i 75.000 din! - Case study competition" i "iBiznis i 75.000 din" su integralni deo konferencije "Srbija na vezi 2012" koje će biti održane u svečanoj sali Rektorata u Beogradu, 14. oktobra 2012, a koje su posvećena online biznisu, online edukaciji i online marketingu, a sve u organizaciji NVO i portala "iSerbia" kao i Kluba privrednih novinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.09.2023.  |  Građevina

Kako izgleda kuća za mladu porodicu? - Energetski efikasna, ugodna i udobna za svakodnevni život (FOTO)

Projektantski biro Invest Projekt imao je zadatak da projektuje kuću u Subotici za mladu porodicu, pri čemu se posebno vodilo računa o orijentaciji kuće i njenoj osunčanosti, o povezanosti enterijera sa spoljašnjim prostorom i načinu kretanja kroz objekat. Kuća se nalazi u centralnom delu Subotice, na dovoljno velikoj parceli da se obezbedi prostrano dvorište uz adekvatan prostor za dnevne aktivnosti. Objekat je postavljen u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.