NavMenu

Nova radnja za dame u centru Beograda - Otvorena prodavnica modne kuće "Luna" u Knez Mihailovoj ulici

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.08.2012. 16:31
Komentari
Podeli

Nova prodavnica modne kuće "Luna", jedne od vodećih regionalnih modnih robnih marki poznate po proizvodnji celokupnog asortimana ženske kolekcije, otvorena je na najpoželjnijoj lokaciji u Beogradu, u Knez Mihailovoj ulici broj 29, posredstvom kompanije "Solidity", saopštila je ta kompanija.

Modna kuća "Luna" osnovana je pre dve decenije na tržištu Srbije i vrlo brzo se probila i na tržište Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, ali i Norveške, Holandije i Australije. Njeni udobni, elegantni i sofisticirani modeli namenjeni su isključivo senzibilitetu i potrebama savremenih dama. "Luna" kreira modele koji odišu skladom forme, boja i materijala, a široka paleta opcija nudi devojkama i ženama mogućnost najboljeg izgleda za svako doba dana, vreme i priliku. Dosledno gradeći brend prepoznatljiv po originalnosti i kvalitetu, ova modna kuća konstantno dokazuje kvalitet svog poslovanja što potvrđuje kontinuirano širenje tržišta na kojima plasira svoje proizvode.

- Posebno nas raduje svako širenje maloprodajne mreže, naročito domaćeg brenda poput "Lune" koja dokazuje da naši proizvodi svojim visokim kvalitetom, ali sa druge strane konkurentnim cenama, pronalaze put do kupaca istančanog ukusa i mogu da pariraju mnogim poznatim svetskim brendovima – rekao je Saša Gvozdić, menadžer Sektora maloprodajnog prostora u "Solidity RE".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.