NavMenu

Bezkontaktna kartica i za identifikaciju i za plaćanje - "Prosoft Sistem" implementirao softver za poslovanje hotela "Hill" u Jagodini

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.07.2012. 16:31
Komentari
Podeli

U Jagodini je otvoren luksuzni hotel "Hill". "ProSoft Sistem" je bio zadužen za odgovarajuću tehničku podršku, po pitanju instalacije, obuke i puštanja u rad kvalitetnog softverskog rešenja, specijalizovanog za poslovanje jednog modernog objekta ovog tipa.

Hotel ima 20 soba i četiri apartmana, restoran salu sa 160 mesta, terasu restorana sa 100 mesta, više prodajnih objekata na centralnoj "pjaceti", kongresnu salu, parking prostor za goste, spa i fitnes centar: teretana, fitnes sala, hidromasažna kada, tapidarijum, tropska kiša tuš, dve saune, tople klupe, masaža, fito bar. Ugrađena je oprema najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača, a enterijer je unikatan i projektovan za svaku celinu posebno.

Kako je saopštio "ProSoft Sistem", ono što gostima nije u prvom planu, a svakako je jedan od oslonaca poslovanja svakog hotela, upravo je kvalitetan softver, koji će omogućiti lakši rad zaposlenima i skraćivanje hotelskih procedura. Pored standardnih rešenja, implementiran je sistem bezgotovinskog plaćanja i identifikacije, putem RFID bezkontaktnih kartica. Samim tim, gostima je omogućeno da pomoću jedne kartice otključavaju sobe, te da se identifikuju na svim prodajnim mestima unutar hotela i time automatski prebace svoja zaduženja na sobni račun. Uskoro će se po istom sistemu dozvoljavati pristup određenim sadržajima hotela, u zavisnosti od uplaćenog paketa usluga.

- Posle višemesečnih konsultacija, podrške i snimanja potreba, postavljen je sistem koji dozvoljava maksimalan komfor gostima. Iako hotel poseduje veliki broj prodajnih objekata (Hill Tea House, Hill Burger, Hill Pizza, Hill Bakery, Hill Sweets), kao i restoran, te spa centar, nije nikakav problem da gost koristi sve usluge i da za to dobije objedinjen račun, za plaćanje na licu mesta ili na recepciji hotela. Sistem kartica je omogućio laku identifikaciju gostiju, a kvalitetno podešena trebovanja, u kombinaciji sa monitoring sistemom, obezbeđuju visok nivo obaveštavanja između zaposlenih u hotelu, kako bi se rad maksimalno ubrzao - izjavio je Branko Radosavljević, direktor "ProSoft Sistema".

Nakon otvaranja, svoje utiske je izneo i šef recepcije, Saša Milojević:

- Izuzetno smo zadovoljni jer је početak rada prestižnog hotela "Hill" protekao bez problema. Prvi gosti su i više nego prijatno iznenađeni kvalitetom ponude, te unikatnošću objekta. Na nama je da nastavimo u istom ritmu, te prevaziđemo sva očekivanja naših gostiju. Opštem utisku svakako doprinosi i podrška koju dobijamo od zaposlenih u "ProSoft Sistem"-u, koja je od velikog značaja za nesmetani rad jednog hotela na početku svog životnog veka. U pitanju je veoma savremen, funkcionalan i sveobuhvatan softver za hotelsko poslovanje, a što je najbitnije - jednostavan je za upotrebu, pa se zaposleni sa lakoćom snalaze u ispunjavanju tekućih zadataka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.