NavMenu

Prodato lozničko preduzeće "Zidar" u stečaju za 8,2 miliona dinara

Izvor: Beta Nedelja, 22.07.2012. 10:07
Komentari
Podeli

Građevinsko preduzeće "Zidar" u stečaju iz Loznice prodato je lozničkom preduzeću "Ninić line" nakon što je odbor poverilaca prihvatio ponuđenu cenu od 8,2 miliona dinara, objavljeno je na sajtu Agencije za prvatizaciju.

Agencija je stečajnog duznika kao pravno lice ponudila na prodaju 10. jula metodom neposredne pogodbe, ali je stigla samo jedna pisana ponuda.

Pošto je procenjena vrednost stečajnog dužnika bila 48,6 miliona dinara, a ponuda manja od polovine te sume, o prodaji je morao da se izjasni odbor poverilaca.

Novi vlasnik kupio je "Zidar" kao pravno lice sa kompletnom preostalom imovinom u kojoj su betonska konstrukcija nedovršene pijace u centru Loznice, stanovi u zgradi u lozničkom naselju Mala i zemljište pored Drine.

Građevinsko preduzeće "Zidar" ranije je bilo jedna od najvećih građevinskih firmi u zapadnoj Srbiji, ali je otišlo u stečaj sredinom maja 2004. godine.

Ovo preduzeće je imalo 640 radnika, koji su tada evidentirani u Nacionalnoj službi zapošljavanja.

Tagovi:
Ninić lajn
APR
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.