Izvor: eKapija | Petak, 20.07.2012.| 14:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

Promocija četvrtog broja i redizajniranog sajta "Eko kuće" na "EKO solart fest"-u

(Foto: b)

Četvrti broj i generalno redizajniran sajt magazina za eko arhitekturu i kulturu "Eko kuća", ekskluzivno je promovisan na "White Koktel party", u okviru "EKO solart festa", prvog festivala i izložbe ekoloških, solarnih i drugih vidova obnovljivih izvora energije i svih oblasti primenjene umetnosti.

Događaj je održan na Ušću na Novom Beogradu, između broda "Leonardo" i broda "De Vinča", u organizaciji "Arhisolara", magazina "Eko kuća", i nevladine organizacije "Vratimo lepotu rekama".

"EKO solart fest 2012" je prvi festival u Srbiji koji je objedinio ekologiju, održivi razvoj i umetnost. Festival je celodnevnim izložbama i radionicama okupio arhitekte i inženjere i umetnike iz različitih oblasti.

(Foto: b)

Na završnom "White Koktel party" okupio se veliki broj zvanica iz javnog i kulturnog života i diplomatskog kora, kao i medijskih kuća.

Gosti su, uz promociju četvrtog broja i redizajniranog sajta, imali priliku da vide i izložbu slikara Nikole Žigona i Katarine Pavlović. Održan je i koncert a cappella "Glas ne žice".

Četvrti broj "Eko kuće" u prodaji je od 18. jula, na svim kioscima i drugim prodajnim mestima.

Tema broja je voda, sa ekskluzivnim prikazima "Novak spa centra" i broda Vesne de Vinče.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.