NavMenu

Objavljena konačna rang-lista za zaposlenje lekara i medicinskih sestara - Na posao od 16. jula

Izvor: eKapija Sreda, 11.07.2012. 11:46
Komentari
Podeli

Na sajtu grada Beograda objavljena je konačna rang-lista u okviru gradskog konkursa za zaposlenje 60 lekara i 100 medicinskih sestara, koji će biti raspoređeni po zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač grad Beograd.

Iz Sekretarijata za zdravstvo podsećaju da je inicijativa grada Beograda za zaposlenje lekara i medicinskih sestara u gradskim zdravstvenim ustanovama naišla na veliko interesovanje. Od objavljivanja javnog oglasa 19. aprila konkurisalo je ukupno 738 lekara i 374 medicinske sestre, a konkurs je završen 11. maja.

Sekretarijat za zdravstvo očekuje da će već od sledeće nedelje, tačnije od ponedeljka, 16. jula, prvi kandidati početi da rade.

Takođe, u toku je i rok za prijavljivanje fizioterapeutskih tehničara oštećenog vida po konkursu koji je grad Beograd objavio 4. jula. Konkursom je predviđen prijem osam tehničara u sedam zdravstvenih ustanova, čime grad Beograd doprinosi upošljavanju osoba sa invaliditetom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.