Izvor: eKapija | Petak, 29.06.2012.| 10:36
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren "Mercator" premium supermarket "Beograđanka"

U centru Beograda sinoć je svečano otvoren "Mercator" premium supermarket "Beograđanka". Na oko 2.500 kvadrata, u ponudi je oko 12.000 artikala, među kojima su i ekskluzivne linije poznatih domaćih i svetskih brendova.

Stanka Pejanović, direktorka društva "Mercator S" i članica Uprave grupe "Mercator", izjavila je da "tokom svih deset godina, koliko posluju u Srbiji, kompanija neprestano inovira posolovanje, a novim objektom domaćem tržištu nudi niz novina u domenu trgovine - jedinstven asortiman, nove tehnologije i usluge".

U novom marketu mogu se naći mango, avokado, limeta, anis, fisalis, kumkvat, nar, više od 220 organskih artikala, 90 bezglutenskih kao i 20 makrobiotičkih proizvoda. Tu je i veliki izbor austrijskih, italijanskih, holandskih i paških sireva.

Na delikatesu se mogu naći, između ostalog, goveđa pršuta, začinjena šunka, specijaliteti poput biber salame, pančete, mortadele začinjene prirodnim začinima i pistaćima.

Kao posebna usluga kupcima je omogućeno i naručivanje potrebnih namirnica telefonom ili elektronskom poštom, kao i dostava na kućnu adresu i besplatan prvi sat parkiranja za svaku kupovinu preko 5.000 dinara.

Radno vreme objekta je svakog dana od 7 do 23 časa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.