Izvor: eKapija | Utorak, 26.06.2012.| 15:05

Zelena gradnja u sektoru logistike - Kompanija "Energo" na konferenciji u Milanu

"Energo Energy Efficiency Engineering", vodeća srpska kompanija u sertifikaciji zelene gradnje i održivog projektovanja, učestvovala je u svojstvu predavača na konferenciji "2012 EIRE" (Expo Italia Real Estate), koja je tokom juna održana u Milanu.

Na konferencije, kompanija "Energo" predstavila je svoj pristup sa fokusom na zelenu gradnju u sektoru logistike, razlozima, očekivanjima, prednostima i troškovima LEED sertifikacije kao i svoje primere sa evropskog tržišta, saopštila je kompanija.

Visokostručna publika imala je priliku da sazna više o radu kompanije "Energo", koji je potvrdio tendenciju u logistici i industriji ka široj primeni protokola u održivosti.

Zahvaljujući iskustvu i praktičnom znanju u LEED sertifikaciji, "Energo" je izabran od "L’Oreal"-a i "Logiman"-a, vodeće italijanske kompanije u real estate logistici, za projekat mehaničkih i električnih instalacija (LEED compliant) i proces LEED sertifikacije za novi "L’Oreal" logistički centar za južnu Evropu od približno 40.000 kvadrata u mestu Vilanterio kod Pavije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.