NavMenu

Agencija "Blumen group" finalista prestižnog međunarodnog priznanja IPRA Golden World Awards

Izvor: eKapija Utorak, 26.06.2012. 14:47
Komentari
Podeli

Nizu uspeha koje je ostvarila tokom dve decenije poslovanja u Srbiji i regionu, agencija "Blumen group" ove godine dodaje i status finaliste prestižne i jedne od najuglednijih međunarodnih manifestacija u oblasti odnosa s javnošću – IPRA Golden World Awards, za kampanju Republičkog zavoda za statistiku: "Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!".

IPRA – International Public Relations Association osnovana je 1. maja 1955. godine u Londonu, a danas okuplja članove iz celog sveta – iz više od 80 zemalja.

Počev od 1990. godine kada je konstituisana manifestacija GWA – Golden World Awards, IPRA dodeljuje nagrade u više od 25 kategorija najuspešnijim projektima u međunarodnim okvirima.

Žiri ove prestižne nagrade čini 60-70 iskusnih profesionalaca (seniora) iz više od 40 zemalja.

Za istu kampanju: "Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!" agencija "Blumen group" je nagrađena i Priznanjem Udruženja za tržišne komunikacije Srbije - UEPS .

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.07.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Pokrenut projekat "Rekonstrukcija srednjevekovnog grada u Kruševcu" - Uskoro izrada dokumentacije za obnovu Lazarevog grada

Evropska unija je preko EU PRO Plus programa obezbedila više od 9,6 mil EUR za realizaciju 18 projekata koji će doprineti boljem životu stanovništa u 30 lokalnih samouprava, koje su prethodno razvile teritorijalne strategije. Ovi projekti će aktivirati potencijale i resurse 11 teritorija, pomoći u rešavanju zajedničkih problema i promovisati zajednički rad većih gradova i manjih opština, uz aktivno učešće civilnog i poslovnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.