Izvor: eKapija | Utorak, 19.06.2012.| 18:05
Izdvojite članak Odštampajte vest

Banka Intesa proglasila pobednike studentskog konkursa "Dokaži se 100%"

Sa svečanosti povodom proglašenja
Sa svečanosti povodom proglašenja (Foto: b)

Banka Intesa proglasila je pobednike drugog po redu godišnjeg studentskog konkursa "Dokaži se 100%", takmičenja u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.

Ana Rakita, studentkinja Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, i Boban Biserčić, student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, pobednici su konkursa u oblasti implementacije, dok su Đorđe Petrović i Milan Đorđević, studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, autori najinovativnijeg projekta po mišljenju stručnog žirija.

Najuspešniji takmičari osvojili su novčane stipendije u visini od po 1.000 EUR, kao i priliku da predstavljaju Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji, na kome će se nadmetati pobednici lokalnih konkursa koji se sprovode u Diviziji internacionalnih banaka članica grupacije "Intesa Sanpaolo Grupe". Za pobednike internacionalnog takmičenja predviđena je stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica "Intesa Sanpaolo Grupe" ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

Ovogodišnji konkurs "Dokaži se 100%" raspisan je krajem marta, a program selekcije studenata obuhvatio je 240 prijava.

Na konferenciji za novinare povodom proglašenja pobednika konkursa o značaju saradnje poslovnog i akademskog sektora govorili su Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banka Intesa Beograd, Lorans Aliko (Laurence Aliquot), direktor Odeljenja za upravljanje zadovoljstvom klijenata u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe, i Nevenka Žarkić Joksimović, prorektor za finansije Univerziteta u Beogradu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.