NavMenu

"Agropapuk" šampion "Šunka festa"

Izvor: Beta Nedelja, 10.06.2012. 09:46
Komentari
Podeli

Šampion kvaliteta na "Šunka festu" u Novom Sadu je preduzeće "Agropapuk" iz Kukujevaca, čija je šunka proglašena najboljom na tom festivalu hrane.

Priznanja su dobili i "Zasavica"-pokret Gorana za proizvodnju šunke od svinje mangulice, "Burjan" iz Pančeva za kvalitet šunke, "Bačka" iz Bačke Palanke za visok kvalitet domaće šunke, Klanica "Kosanović" iz Martinaca za najveću i najmanju šunku.

Priznanja su dobili i gazdinstvo Milovanović iz Novog Slankamena za dve prikazane šunke od po 30 kilograma i Tomislav Subotički iz Novog Miloševa za šunku staru 22 godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.