Izvor: eKapija | Ponedeljak, 26.06.2006.| 16:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

British American Tobacco BAT ponovo dodeljuje „BAT nagradu za najuspešnijeg malog privrednika u Vranju“

Kompanija British American Tobacco drugi put za redom, dodeljuje godišnju „BAT nagradu za najuspešnijeg malog privrednika u Vranju“, u saradnji sa Ministarstvom za ekonomske odnose sa inostranstvom Republike Srbije, Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i Privrednom komorom Srbije.

Ovogodišnja nagrada, koja će se dodeliti krajem septembra, na dan godišnjice kompanije, omogućiće dobitniku da poseti sajam male privrede u Minhenu kao i centralu BAT-a u Londonu. Dobitnik će takođe imati priliku da pohađa seminare iz oblasti menadžmenta, organizovane od strane Privredne komore Srbije.

Prošlogodišnji dobitnik nagrade Radovan Stanković, vlasnik firme Mikromodeli koja se bavi proizvodnjom dečije konfekcije, kaže da mu je nagrada omogućila da spozna sve prednosti dobro organizovane i odgovorne kompanije kao što je BAT, koja brine ne samo za svoje već i interese društva u kojem posluje.

Uslovi za učešće na konkursu za najuspešnijeg malog privrednika je da preduzeće mora biti registrovano na teritoriji opštine Vranje, da je osnovano isključivo privatnim kapitalom i da zapošljava do 50 radnika. Rok za podnošenje prijava je 1. septembar 2006. godine.

*** British American Tobacco je prisutan u Srbiji od 1996. godine a nakon privatizacije Duvanske Industrije Vranje, 3. septembra 2003. godine, postao je jedan od najznačajnijih stranih investitora u Srbiji. BAT je najinternacionalnija duvanska grupa, vizionar na polju tehnologija, znanja i zaštite čovekove okoline i odgovoran faktor razvoja društva u zemljama u kojima posluje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.