NavMenu

British American Tobacco BAT ponovo dodeljuje „BAT nagradu za najuspešnijeg malog privrednika u Vranju“

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.06.2006. 16:31
Komentari
Podeli

Kompanija British American Tobacco drugi put za redom, dodeljuje godišnju „BAT nagradu za najuspešnijeg malog privrednika u Vranju“, u saradnji sa Ministarstvom za ekonomske odnose sa inostranstvom Republike Srbije, Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i Privrednom komorom Srbije.

Ovogodišnja nagrada, koja će se dodeliti krajem septembra, na dan godišnjice kompanije, omogućiće dobitniku da poseti sajam male privrede u Minhenu kao i centralu BAT-a u Londonu. Dobitnik će takođe imati priliku da pohađa seminare iz oblasti menadžmenta, organizovane od strane Privredne komore Srbije.

Prošlogodišnji dobitnik nagrade Radovan Stanković, vlasnik firme Mikromodeli koja se bavi proizvodnjom dečije konfekcije, kaže da mu je nagrada omogućila da spozna sve prednosti dobro organizovane i odgovorne kompanije kao što je BAT, koja brine ne samo za svoje već i interese društva u kojem posluje.

Uslovi za učešće na konkursu za najuspešnijeg malog privrednika je da preduzeće mora biti registrovano na teritoriji opštine Vranje, da je osnovano isključivo privatnim kapitalom i da zapošljava do 50 radnika. Rok za podnošenje prijava je 1. septembar 2006. godine.

*** British American Tobacco je prisutan u Srbiji od 1996. godine a nakon privatizacije Duvanske Industrije Vranje, 3. septembra 2003. godine, postao je jedan od najznačajnijih stranih investitora u Srbiji. BAT je najinternacionalnija duvanska grupa, vizionar na polju tehnologija, znanja i zaštite čovekove okoline i odgovoran faktor razvoja društva u zemljama u kojima posluje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.