NavMenu

Velika letnja DJ žurka - POOL PARTY 16. juna u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.06.2012. 14:36
Komentari
Podeli

Ove godine, po prvi put u našoj prestanici se održava POOL PARTY, u organizaciji promoterske kuće ci uz podršku "Tuborga" i TOP FM Radija.

Domaćoj publici predstaviće se popularni inostrani i domaći DJ-evi na potpuno novoj i nesvakidašnjoj vrsti zabave. Posebnom ambijentu doprineće lokacija žurke koja je smeštena na otvorenom beogradskom kupalištu "Milan Gale Muškatirović", nekadašnji 25. Maj.

Glavna zamisao i ideja POOL PARTY-a je da našim sugrađanima u toplim letnjim danima pruži odličnu zabavu na otvorenom bazenu uz mogućnost rashlađenja i uživanja u muzici na jednom mestu. Tako će 16. juna u Beogradu nastupiti više izvođača iz Srbije i dva gosta iz inostranstva: Danny Howells, Boo Williams, Marko Nastić, Peppe, Dušan Kačarević i Top FM DJ Team.

Zvezda večeri je svakako engleski DJ i producent Danny Howells koji će na beogradskom POOL PARTY-u prvi put nastupiti u Srbiji. Njegova muzika se često opisuje kao progresivni house, mada on više voli da ga povezuju sa "tech house" i ponekad se opisuje jednostavno kao "deepsexyfuturistictechfunkouse". Na nastupima, on je dobro poznat kao DJ koji sjajno komunicira sa publikom.

Danny Howells je rođen u jugoistočnoj Engleskoj gradu Hastings 1970. godine. Prvi nastup je imao kasnih 1980-tih u lokalnim klubovima. 1991 godine John Digweed osnivač "Bedrock Records" i poznati Dj je prepoznao njegov talenat i pozvao Howells-a da nastupa sa njim punih devet godina na turnejama gde god je nastupao.

Danny je jedan od retkih DJ-eva na sceni danas koji zaista ima sopstveni stil. Sa svojom strašću za sve stilove muzike, Danny je stvorio jedinstven, električni zvuk koji ga je postavio kao jednog od najtraženijih DJ-eva današnjice. Poznat je kao veliki radioholičar, i u poslu je preko 20 godina sa svojim iskustvom gostovao širom sveta.

Pored njega beogradskoj publici svoj set će predstaviti i gost iz Amerika Boo Williams.
Rođen jula 1967 u južnom Čikagu, Boo Williams-ova karijera DJ i producenta počela je u vreme kad je House muzika još uvek tražila svoj identitet. Prvi nastup Boa pred 2.500 ljudi je prihvaćen sjajno, što je najbolji početak za svakog DJ-a.

Za sada Williams ima 50 singlova, nastupao je na Detroit Electronic Music Festival i širom Severne Amerike, dok je u Evropi nastupao u Velikoj Britaniji (London, Mančester, Glazgov), Dablinu, Frankfurtu, Barseloni i naravno glavni grad žurki Ibica. Inspiraciju pored muzike nalazi u kung fu filmovima.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1.000 dinara na blagajni Beogradske arene, u Ušće Shopping Centru, Bilet Servisu, kao i na svim ostalim Card Service prodajnim mestima, kao i online preko sajta www.tickets.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.