NavMenu

Naučno-fantastični film "Prometej" 3D u bioskopima od 6. juna

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.06.2012. 14:02
Komentari
Podeli

Film Ridlija Skota, "Prometej" 3D, prvo 3D ostvarenje reditelja kultnih filmova "Osmi putnik", "Blade Runner" i "Gladijator", premijerno će biti prikazan 6. juna u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Film će u Beogradu biti prikazan u 20:30 u multipleksu "Kolosej", u 20 časova novosadskom bioskopu "Arena Cineplex", i u 21 čas u bioskopu "Cineplexx" u Kragujevcu i bioskopu "Vilin grad" u Nišu.

"Prometej" 3D je već četiri godine, od kako je počeo da se snima, jedan od filmova koji se najnestrpljivije očekuje. Reditelj Ridli Skot je nakon kultnih ostvarenja SF žanra - "Osmi putnik" i "Blade Runner", napravio pauzu 30 godina, i vratio se naučnoj fantastici ovim filmom.

U filmu igraju Numi Rapas, Šarliz Teron i Majkl Fasbender, kao i Gaj Pirs, Logan Maršal-Grin, Idris Elba i ostali.

"Prometej" 3D se bavi univerzalnim pitanjima - ko smo, odakle smo, ko nas je stvorio. Tim istraživača u želji da otkriju korene porekla ljudske vrste na Zemlji polazi na uzbudljivo putovanje u najmračnije delove univerzuma. Na tom putovanju susreću se sa naprednom vanzemaljskom inteligencijom.

Pogledajte specijal "Vizija Prometeja": http://www.youtube.com/watch?v=2y3iJKKS62M

Film će se naći na redovnim bioskopskim repertoarima od 7. juna.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.