NavMenu

"OSA Računarski inženjering" učestvovala na konferenciji INFOTECH 2012

Izvor: eKapija Nedelja, 03.06.2012. 15:41
Komentari
Podeli

Sa konferencijeSa konferencije

Kompanija "OSA Računarski inženjering" učestvovala je na konferenciji INFOTECH 2012, koja je održana od 29. do 31. maja u Vrnjačkoj Banji, na kojoj je predstavila svoj kompletni proizvodni program (Autodesk, Canon, Océ, Kern i UniDocs).

Konferenciji je prisustvovalo više od 30 IT kompanija, a okupljenima se najpre obratio predsednik Organizacionog odbora Miloš Mirković. Konferencijom su predsedavali i prof. dr Dušan Starčević kao predsednik Programskog odbora, mr Nebojša Vasiljević ispred državnih organa, Miloš Mirković kao predsednik Organizacionog odbora i mr Vladan Pantović kao zamenik predsednika Programskog odbora. INFOTECH je zvanično otvorio Nebojša Vasiljević, a na konferenciji je govorio i prof. dr Milan Martić, dekan FON-a.

Sa konferencijeSa konferencije

Kompanijsku prezentaciju, ispred preduzeća "OSA Računarski inženjering", prvog dana održao je Vladimir Cvetković (contry sales manager na teritoriji Srbije za Autodesk proizvode), koji je predstavio kompletan portfolio kompanije, a takođe i distribuciju Autodesk proizvoda koju je OSA od prošle godine proširila na celu Adriatik regiju, uključujući i Albaniju.

Drugi dan konferencije bio je posvećen GIS-u, a iz kompanije OSA govorio je Miloš Stojić (vertical sales manager za AEC), koji je održao prezentaciju "Primena Autodesk GIS platforme u lokalnim samoupravama u Srbiji". Kao primer, predstavljena je primena GIS rešenja na Autodesk platformi u Zavodu za izgradnju Nоvog Sаda.

Na konferenciji INFOTECH 2012 organizovana su i dva okrugla stola - "Revizija informacionih sistema" i "Upravljanje projektima u javnom sektoru".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.