NavMenu

Otkrijte lepotu čitanja uz "Lagunu" i "Avon"

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.05.2012. 17:36
Komentari
Podeli

Izdavačka kuća "Laguna" i kompanija "Avon" od 1. juna u svim knjižarama "Delfi" i "Laguna" pokreću akciju "Lepota čitanja".

Tako će uz prvih 100 prodatih primeraka romana Vesne Dedić Milojević "Ti si meni sve", Ive Štrljić "Nemaš pojma koliko te volim", Natalije Dević "Sve je to ljubav", Jelene Bačić Alimpić "Ringišpil" i Isidore Bjelice "Roman o preljubi" čitateljke će imati priliku da obogate svoj neseser za šminku nekim od popularnih "Avon" proizvoda.

Ukoliko dame odluče da svoju biblioteku prošire kupovinom svih pet knjiga, na poklon dobijaju i neseser u kome će ih obradovati svetlucavi proizvodi za ulepšavanje iz "Avon" kolekcije proleće-leto 2012: novi karmin, sjaj za usne, kuglice za bronzani ten, maskara i olovka za oči.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.